2008. szeptember 2., kedd


És szintén egy leendő karácsonyi ajándék,ami a héten készült: ez egy poháralátét, 1 cm-es vatelinnel van szendvicsezve. Nekem az egyik kedvencem, biztos nem ez az utolsó amit varrtam belőle...

6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Te aztán nem tétlenkedtél... Már rég szemezek én is a teásmotívummal és azt szeretném kérdezni, hogy oldottad meg a fülét? Összevarrod, kifordítod és megtömöd valamivel?

SzilvaDekor írta...

igen,igen...ahogy mondod. ÉS amikor a testet összevarrod akkor közben bedugod a megfelelő helyre a fül végeit. Amúgy az eredeti amit néztem, az ki van tömve, az is nagyon tetszett, de gondoltam, így legalább funkciója is van. Van egy barátném,akik szeretnek teázgatni a párjával, meg a barátaikkal és neki készítek majd néhányat.

KicsiKató írta...

És mivel tömted ki a fülét? Én már attól is frászt kapok, hogy azt a vékonyka pántot kifordítsam...:)

SzilvaDekor írta...

Vatelin maradékkal tömtem a fülét, kifordítva kb 8 mm széles lett.( kb 2 cm-esből készítettem a hurkát). Kifordítani ezeket úgy szoktam, hogy a végébe beleszúrok egy biztostűt és azt végigbújtatom benne, mint ha bele akarnék húzni egy gumit mondjuk, így ami kibukkan a hurka végén, az már színével kifelé lesz. Ezt végigjátszom és akkor ugye kifordítódik az egész.De még azért merevebb anyagoknál így se semmi játék.

Viki írta...

Na, hát ez igen! Ez bögre!!!:)

SzilvaDekor írta...

azóta már csináltam nesszeszereket is belőle és most meg készülök kanapéra való párnát is.