2008. július 25., péntek


szóval,tratammm...megérkezett a hátizsák!

Ez jött nálam szilváshátizsák- megrendelésre. A szilvák taft és polár anyag keveréke,a hátizsák maga pedig ikeás-zöld anyag és szuper vászon kisvirágokkal.
LEgnagyobb meglepetésemre a város egyik nagyhírű rövidárujában sem lila sem zöld összehúzó zsinórt nem árulnak...így maradt a kék,mert a határidő viszont sürgetett. És a konklúzió: a legnagyobb mágneskapocs erős egy 6 éves gyerek számára, így be kell szereznem majd kisebbeket is.

4 megjegyzés:

Marit Johanne írta...

I saw the link to your blog on KicsiKato's blog. Congratulations with your new blog and welcome to the blog world. I don't understand your language but pictures are the same all over the world! You have really made so much nice things.
Greetings from Marit in Norway

SzilvaDekor írta...

Dear Marit,
Thanks for your congratulations. Please, visit my blog as often as you can. I will see yor site. Thinkable, i will write also in English on my blog on the future, but my english not too good. By, and greet day for you!

KicsiKató írta...

:)))) mire nem jó egy blog bemutatása...:))

Melyik az a nagyhírű üzlet, ahol nem volt zsinór? A Szil-Coopban most egészen sokfajta van, de lehet, hogy ott sincs pont ilyen...

És a mágneskapcsot-kellékeket hol szoktad beszerezni? A Bagariában?

Jaaa, el ne felejtsem, aranyos a hátizsák:)

SzilvaDekor írta...

neeem,a Szil-Coopban nem voltam, viszont talán most életemben utoljára a Zsazsában...hát nem akarom nyilvánosan leszólni,így inkább csendben maradok.Igen, mágneskapcsot a Bagariában, nagyon jó az a bolt!És köszi a dicséretet!